Wednesday, January 12, 2011

alhamdulillah

Alhamdulillah...
semakin hari, semakin banyak berita baek yg sy terima.
tapi tu la.
semakin hari semakin bz.
mane yg sy x sempat nak angkat call,
return call, reply msg,
sy mintak maaf banyak2.

dari hari jumaat sy cuti.
sampai ke saat sy menulis ni pun sy masih lagi bercuti.
pendek citer, sy cuti smpi ahad la kirenye.

tapi jujur sy katekan,
sy xdek mase rehat langsung.
tdo pun x cukup.

mane nak masak lagi.
hahaha.... masak la sangat.
padehal kat cafe world je pun.

celik mate, on pc.
nak pejam mate ngadap pc lagi.
rase da penat sangat mate ni.

jgn salah paham k.
bukan dok maen FB je tau.
sy bz mencari source2 yg penting tuk projek baru sy.
Alhamdulillah...
semoga semuanya berjalan dgn lancar.

nasib baek sy mempunyai partner yg bagus.
sy je yg masih malas.

esok nak ke Penang.
tdo semalam kat sane.
dari Penang, kitorang akn ke Lumut pulak.
hari Sabtu akn ke umah Farhad.
wedding belah laki pulak.

then, x terus balik.
masih stay di Lumut.
kire 2 malam la kat Lumut tu.

harapnye dapat menenangkan fikiran,
tuk mendapat ilham2 yg menarik & bersesuaian.
InsyaAllah......

sy excited sebenarnye ni.
tapi mase lum sesuai tuk khabarkan berita gembira ni.
tunggula.. sampai mase,
sy akn war2 kan....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)